Goedkope autostalling

VZ stalling biedt goedkope autostalling in de omgeving van Sneek, Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Wij hebben een veelzijdig aanbod in autostalling. Zowel binnen, buiten- en combinatiestalling behoren tot de mogelijkheden waarbij u zelf uw auto vrij kunt halen en brengen. Ook kunt u overwegen een eigen garagebox te huren bij ons voor het stallen van uw auto. Bij VZ Stalling staat uw oldtimer, reserveauto, sloopauto, stockkar, opknapper of autoambulance altijd goed en goedkoop.

Ook als u uw auto wilt schorsen kunt u bij ons terecht voor goedkope autostalling.

Diensten

Wij plegen geen onderhoud aan auto's in verband met onze milieuvergunning. Wel autobanden, lichtmetalen velgen en uitlaatsystemen kunnen wij leveren en monteren tegen een concurerende prijs.

Bij zowel de binnenstalling als de buitenstalling heeft u de mogelijkheid om de banden van uw auto op te pompen. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice voor alles wat met een personenauto is te vervoeren.


Winterbanden

Voor € 30,- wisselen wij uw zomerbanden voor winterbanden.en bergen wij ze voor u op. In de lente wissel wij, voor hetzelfde bedrag, uw winterbanden voor zomerbanden en bergen wij ze voor u op. Goedkoper kan bijna niet!

Huisregels autostalling

Eventuele gasflessen, losse brandstoftanks of andere producten die een verhoogde kans op vuur en explosies met zich meebrengen moeten zijn verwijderd in de binnenstalling
Accupolen moeten zijn losgekoppeld
Sleutelen is niet toegestaan
Het gestalde object mag in de binnenstalling alleen met minimaal 2 personen worden verplaatst
In de periode van 1 oktober tot 1 april is de binnenstalling gesloten, u heeft dan geen vrije toegang tot de binnenstalling


Autostalling reserveren

  • ; > Verzenden
  • * velden zijn verplicht.

 

Zie ook onze Algemene Voorwaarden klik hier | Bekijk onze tarieven voor caravanstalling klik hier |

Contact

VZ Stalling
Harnzertrekwei 8
9035 AV Dronrijp

06 515 656 69
Onderhoud  VZ Stalling

Onderhoud VZ Stalling

Geplaatst op: 2021-05-19

Wij onderhouden onder andere caravans, campers en trailers. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe garageboxen

Nieuwe garageboxen

Geplaatst op: 2021-05-14

In de toekomst worden er weer nieuwe moderne garageboxen bijgebouwd

Lees meer Meer nieuws