Algemene Voorwaarden VZ Stalling

Iedere relatie krijgt in ruil voor € 11,34 borg een eigen sleutel, welke toegang geeft tot de loodsen of het terrein. Na het opzeggen van de stalling door u, en inlevering van de sleutel, krijgt u de borg weer terug. De sleutel is en blijft eigendom van VZ Stalling.

• De caravans ed. moeten afgesloten zijn en W.A.verzekerd. Werkzaamheden aan de gestalde objecten zijn niet toegestaan.

• De stalling is geopend tussen 07.00uur en 22.00uur.

Bij verandering van caravan, kenteken, mail, telefoonnummer of een verhuizing, dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Betaling: vooraf eenmaal per jaar. Betaling van de nota binnen twee weken. De prijzen van de stalling  worden geïndexeerd. Er is geen restitutie van het stallingsgeld mogelijk. De stalling is niet overdraagbaar. Er is geen opzegtermijn. Na het verstrijken van de betalingstermijn wordt € 12,- administratiekosten in rekening gebracht. Blijft u na 6 maanden nog in gebreke, dan wordt het gestalde item voor de sloop aangeboden en van de stalling verwijderd. 

De stalling is en blijft te allen tijde voor eigen risico. VZ Stalling is nimmer aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook.
 

Extra voor buiten

Het hek altijd afsluiten, ook wanneer er andere klanten op het terrein aanwezig zijn. U krijgt een vaste plaats toegewezen. Uw klantnummer is uw plaats. De caravan schuin tussen de betonbielzen, op poten en betontegels zetten. De kentekenplaat moet erop blijven. Neuswiel omhoog draaien. Betonbielzen NIET verplaatsen. Kunt u uw plaats niet meer vinden bel ons, maar zet hem nooit op een plaats met een nummer dat niet van u is.
 

Garageboxen

Er mogen in de garageboxen geen brandbare stoffen opgeslagen worden, en geen illegale activiteiten plaatsvinden. De aanwezige elektra mag alleen gebruikt worden voor het laden van de accu van het gestalde item.
 

Combinatiestalling

Peildatum:1 april naar buiten, 1 oktober er in. Dan moet de caravan voor 1 oktober winterklaar zijn, water eruit, accu eruit, gasfles eruit.

 

Extra voor binnen wintersluiting.

Voor de binnenstalling: Vanaf 1-10 t/ m 1-4, is de binnenstalling GESLOTEN. U kunt dan absoluut NIET bij uw caravan komen. Wilt u de caravan in deze winterperiode nog gebruiken, laat het ons weten, plak een papier met de ophaaldatum achter het voorraam, dan houden wij haar vooraan. Dit moeten wij weten voor 1 september anders kunnen wij hiermee geen rekening houden en kunt u de caravan niet ophalen! Er zijn geen uitzonderingen. Na 1 september zijn er beperkingen om bij uw caravan te komen. I.v.m. de breedte van de loodsen zijn er geen zakluifels aan de caravans toegestaan, behalve in de grote loods.

Zoals altijd kunt u de rest van het jaar halen en brengen binnen de openingstijden. Wees wel voorzichtig met andermans caravan. De caravans moet u met z'n tweeën verplaatsen (een voor en een achter), en weer tussen de gele stippellijnen neerzetten.  Vertrouwt u het niet om de caravans zelf te verslepen, bel ons twee dagen van tevoren en wij zorgen ervoor dat uw caravan (tegen een kleine vergoeding) vooraan staat, of bij weinig plaats, buiten voor de deur. Het is wel de bedoeling dat u uw zelf kunt redden!

Caravans hebben geen vaste plaats, campers wel, deze kunnen het gehele jaar in en uit rijden. Ook gedurende de winterperiode.

Er mogen nooit gasflessen in de caravans ed. achterblijven. Dit geldt voor het gehele jaar. 
Van accu's moet altijd de minpool los gemaakt zijn. 


De caravans graag weer netjes terug zetten langs de muren en op rij, zie de stippellijnen, dan blijft het goed overzichtelijk. Tevens maakt dit het halen en brengen een stuk eenvoudiger. 

VOOR BINNEN GELDT EEN ROOK VERBOD

Wanneer de nota is betaald, dan bent u met deze algemene voorwaarden akkoord gegaan.

Versie 1-2-2024

Gedeponeerd KvK 

 

Contact

VZ Stalling
Harnzertrekwei 8
9035 AV Dronrijp

06 515 656 69
Nieuw hek

Nieuw hek

Geplaatst op: 2024-06-12

Bij VZ Stalling updaten we regelmatig onze stalling. Het nieuwe hek is daar een van. Zo staat uw caravan, camper, auto of boot optimaal veilig.

Lees meer Meer nieuws
VZ Stalling bijenvolk

VZ Stalling bijenvolk

Geplaatst op: 2024-06-08

VZ Stalling wil graag een bijdrage leveren aan de bijenstand in Friesland, daarom hebben sinds kort een bijenkorf op ons terrein. Meerdere bijenkorven staan op de planning te geplaatst worden.

Lees meer Meer nieuws