VZ Verhuur garageboxen

VZ Stalling heeft 48 garageboxen te huur in verschillende maten. U heeft de garagebox in eigen beheer. Dit wil zeggen, een eigen sleutel en alle vrijheid om te bergen in uw eigen garagebox, dit op een tijdstip dat u het beste past. 30 garageboxen hebben inmiddels 220V, zodat u gemakkelijk de accu kunt opladen.

Afmetingen VZ garageboxen 

De garageboxen hebben verschillende afmetingen, welke onder meer geschikt zijn voor caravans, boten, auto's, oldtimers en campers. Ook voor inboedels, wegens verhuizing/ scheiding etc, zijn de garageboxen uitstekend geschikt. Kurkdroog, geventileerd en eventueel ook voor een kortere periode te huren. De garageboxen zijn niet geschikt voor langdurige opslag van huisraad ed. ze zijn namelijk. niet verwarmd. De garageboxen zijn van uitmuntende kwaliteit beton of staal en zien er mooier uit dan de meeste bijkeukens. Een aantal heeft inmiddels verlichting en een binnen stopcontact.

De verhuur is voor een jaar, maar tijdelijk is bespreekbaar, de betalingen gaan per automatische incasso. Zakelijk huren is een van de mogelijkheden, u krijgt dan een nota met de BTW apart vermeld.

Wilt u een garagebox, bel of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook op de wachtlijst, zodra er een garagebox vrij komt dan bellen wij u. Hieraan zijn voor u geen verplichtingen verbonden.


Inrij breedte en hoogte van de deuren

Type

Aantal

Breed

Hoog

Diep

Klein 30 2,50 m 2,00 m 6,00 m
Middel 4 2,35 m 2,65 m 7,80 m
Groot 4 2,50 m 2,50 m 8,00 m
Extra 4 2,50 m 2,70 m 8,00 m
Mega 6 2,75 m 2,99 m 8,00 m

 

 VZ Garageboxen verhuur reserveren

  • ; > Verzenden
  • * velden zijn verplicht.

 

Sfeer impressie garageboxen

Contact

VZ Stalling
Harnzertrekwei 8
9035 AV Dronrijp

06 515 656 69
Nieuw hek

Nieuw hek

Geplaatst op: 2024-06-12

Bij VZ Stalling updaten we regelmatig onze stalling. Het nieuwe hek is daar een van. Zo staat uw caravan, camper, auto of boot optimaal veilig.

Lees meer Meer nieuws
VZ Stalling bijenvolk

VZ Stalling bijenvolk

Geplaatst op: 2024-06-08

VZ Stalling wil graag een bijdrage leveren aan de bijenstand in Friesland, daarom hebben sinds kort een bijenkorf op ons terrein. Meerdere bijenkorven staan op de planning te geplaatst worden.

Lees meer Meer nieuws