Stalling, VZ biedt een ruime keuze aan stalling

VZ Stalling is eind 1995 opgericht door BP de Vries en J van der Zee. Vanaf januari 2010 is B.P. de Vries eigenaar van de eenmanszaak VZ Stalling.

Op het voormalig terrein van Van der Zee mesthandel en internationaal transportbedrijf aan het oude Van Harinxsmakanaal, is de stalling gesitueerd. Op het 1.2 ha groot omheind en verhard buitenterrein heeft iedereen een eigen afgebakende plaats.

De 3000 m² binnenstalling, over vier loodsen verdeeld, heeft nieuwe daken, nieuwe lichtkoepels, stalen damwandbekleding en betonvloeren. Hierdoor is alles kurkdroog. Alle toegangsdeuren zijn elektrisch.

48 Garageboxen maken het totale stallingplaatje compleet.

Naast caravans stallen wij auto's, campers, boten, vrachtwagens, containers, inboedels, etc. Voor toegang tot de loodsen of het buitenterrein zijn sleutels beschikbaar. Hierdoor kan er 7 dagen per week toegang verkregen worden. Vrijheid, blijheid!

Naast de stalling is er onderhoud mogelijk aan de caravans, aanhangwagens en vouwwagens. Dit alles gaat volgens de geldende Bovag / Focwa-eisen.
Tevens opslag en montage van winter en zomerbanden voor een belachelijk lage prijs.

 

Klik en bel voor informatie

 

 

Ben en het bedrijf

Contact

VZ Stalling
Harnzertrekwei 8
9035 AV Dronrijp

06 515 656 69
Nieuw hek

Nieuw hek

Geplaatst op: 2024-06-12

Bij VZ Stalling updaten we regelmatig onze stalling. Het nieuwe hek is daar een van. Zo staat uw caravan, camper, auto of boot optimaal veilig.

Lees meer Meer nieuws
VZ Stalling bijenvolk

VZ Stalling bijenvolk

Geplaatst op: 2024-06-08

VZ Stalling wil graag een bijdrage leveren aan de bijenstand in Friesland, daarom hebben sinds kort een bijenkorf op ons terrein. Meerdere bijenkorven staan op de planning te geplaatst worden.

Lees meer Meer nieuws