VZ Onderhoud

Naast het stallen van uw object biedt VZ Onderhoud u ook een veelzijdig aanbod aan in onderhoudsdiensten. Wij voeren ons onderhoud uit conform de Bovag- en Focwa normen. De eigenaar van VZ onderhoud is gediplomeerd caravanmonteur en tevens PACK keurmeester. Schadeherstel, diverse accessoires, movers, banden, velgen maar ook lichtmetalen etc. wij leveren en monteren alles. Wij voeren onze onderhouds- beurten uit met een compleet testverslag van de remmen, vochtmeting, afpersen en controleren van het gassysteem, en eventueel uitgevoerde reparaties. U bent niet verplicht tot het afnemen van complete onderhoudsbeurten, alleen een remcheck is ook mogelijk. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven met goede kwaliteit. Wij kunnen uw gestalde object, tegen een kleine vergoeding, ook halen en brengen van en naar uw huisadres of camping. Deze dienst kan ook in combinatie worden afgenomen met een onderhoudsbeurt.

Aanbieding(en)

• Mover Reich, Basic 1,6: € 1700,- compleet gemonteerd, met de lichte Lithium akku, en 5 jaar garantie.
• Winterbanden opslag en montage € 30,-.
 

Mogelijkheden

 Naast het "normale" onderhoud doen wij ook:

• Inbouw van dak- en zijluiken
• Schadereparaties waaronder het herstel van wanden
• Onderbouw van movers, ook niet bij ons aangeschafte movers monteren wij.
• Accu vervangen of herstellen
• Vloerreparatie: verhelpen van verende of doorgezakte vloeren
• Schoonmaken
• Vervangen remmen / reminstallatie
Verlichting
• Opslag winterbanden en zomerbanden
Restauratie

Tevens verkopen wij diverse onderdelen voor caravans.


Onderhoud aan:


 • Caravan onderhoud

  VZ Stalling en Onderhoud verzorgt al vele jaren in de omgeving van Leeuwarden en Franeker goedkoop caravan onderhoud. Binnen het caravan onderhoud voeren wij zowel standaard onderhoudsbeurten uit als specifieke schadeherstel aan uw caravan. Bij het caravan onderhoud lopen we onder meer alle bouten, moeren, de remmen, verlichting, het onderstel en lagers na. Controle op zowel de elektrische installatie, aanwezigheid van eventuele gaslekkages als de staat van uw banden vallen uiteraard ook onder ons standaard caravan onderhoud.

  Naast het controleren op een juiste en veilige werking van maken wij ook standaard uw kachel, fornuis en koelkast schoon. Voor goedkoop caravan onderhoud in Friesland bent u dus zeker bij ons aan het goede adres. Uw caravan is bij ons in professionele handen. Wij staan voor een eerlijke en betrouwbare advies- en dienstverlening zodat u met een goed en zorgenloos gevoel na uw caravan onderhoudbeurt veilig op vakantie kunt gaan.
   


  Caravanschadeherstel en caravanreparatie

  Voor alle denkbare reparaties aan uw caravan caravans kunt u bij ons terecht. Geen enkele caravanreparatie is bij ons onmogelijk. U kunt hierbij denken aan een vloerreparatie (verhelpen van verende of doorgezakte vloeren) of herstel / vervanging van uw lekkende of defecte dakraam / dakluik. Caravanreparatie als gevolg van ouderdom en slijtage, denk aan roest, haperende verlichting, hang en sluitwerk of slecht functionerende remmen. Ook caravanreparatie in regio Leeuwarden, Harlingen en Friesland is VZ de juiste keus.

  Heeft u schade opgelopen of is u schade aangebracht? VZ Stalling en Onderhoud voert caravanschadeherstel uit. Afgebroken onderdelen, kapotte verlichting of zelfs het vervangen van wanden kunnen wij als onderdeel van onze carvanschadeherstel service voor u verhelpen.
  Movers, luiken en ramen

  Wij leveren en monteren movers van diverse merken waaronder de bekendere merken zoals Truma en Powrmover. Wij hebben natuurlijk wel voorkeuren voor een merk, dit is vooral gebaseerd op de service welke deze fabrikanten leveren op hun producten. Ook voor advies over of het afstellen van een mover zijn wij u graag van diens.

  Inbouw van ramen, dakluiken, zijluiken en bagageluiken voor uw caravan is gesneden koek voor ons. Of dit nu binnen een kunststof of metaalframe is, wij monteren voordelig en professioneel uw raam, dakluik, zijluik of bagageluik in uw caravan.
   


  Mogelijkheden

  Naast het "normale" onderhoud doen wij ook:

  • Accu vervangen of herstellen
  • Schoonmaken
  • Vervangen remmen / reminstallatie
  • Verlichting
  • Monteren banden (veelal zogeheten zware "C" banden in verband met het gewicht van de caravan)
  • Leveren en monteren fietsendragers

  Wilt u meer weten? Kijk op onze tariefpagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een prijs op maat.


 • Aanhanger onderhoud

  Enkelas aanhanger of grote tandemas maakt voor ons niets uit. Wij lopen uw aanhangwagen volledig na: verlichting, remmen, koppeling. Smeren alles door, bij reparaties wordt u altijd gebeld voor toestemming. Montage van banden, alleen de zware uitvoeringen worden door ons gemonteerd, deze zg. 8-ply banden hebben een sterker karkas, dus een veel groter laadvermogen. Hierdoor geen slingeren van de aanhanger achter de auto en kans op klapbanden is veel kleiner. Dus veiliger. Voor reparatie van hout of aluminium van de laadbak of zijschotten kunt u ook bij ons terecht.


 • Trailer onderhoud

  Alle merken en uitvoering van uw kostbare trailer onderhouden wij. Vooral de remmen vanuw boottrailer hebben het zwaar te verduren: vaak ondergedompeld in (zee)water, weinig rijden, hierdoor hebben ze wel meer aandacht nodig dan bijvoorbeeld de remmen van een caravan of vouwwagen.


  Afstellen trailer/ boot combinatie

  Dit doen wij vanzelfsprekend ook. Evenals montage van lier, looprollen, loopplank en reservewiel.


 • Vouwwagen onderhoud

  Uw vouwwagen wordt door ons gecheckt op onder andere de volgende punten:

  • Verlichting

  • Koppeling

  • Remmen

  • Gasaansluiting

  • Water

  • Een rem testverslag inbegrepen.

  De vouwwagen blijft ingeklapt tijdens het onderhoud.


 • Verkoop onderdelen

  Wij verkopen ook "losse" onderdelen zoals: waterpompjes, remcups voor de diverse merken stabilisatorkoppelingen, gasslangen en gasdrukregelaars van 30mB en 50mB. Voor de doe-het-zelf: dakluiken, kitten. Eigenlijk teveel om op te noemen.


  Tweedehands

  Naast nieuwe onderdelen hebben we ook een kleine voorraad 2e hands achterlichtkapjes, fietsdragers.

  Hebben we iets niet in voorraad, binnen een of twee dagen is het aanwezig, of sneller. Dit is afhankelijk onze leveranciers.

  Zoekt u iets wat iemand anders niet heeft? Misschien hebben wij het wel in ons magazijn!


  Winterbanden

  Tegen redelijk tarief levering van winterbanden, met of zonder velgen. Ook opslag van de winterbanden is mogelijk.

Wilt u meer weten? Kijk op onze tariefpagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een prijs op maat.

 

Sfeer impressie vz stalling werkplaats en magazijn

Contact

VZ Stalling
Harnzertrekwei 8
9035 AV Dronrijp

06 515 656 69
Nieuw hek

Nieuw hek

Geplaatst op: 2024-06-12

Bij VZ Stalling updaten we regelmatig onze stalling. Het nieuwe hek is daar een van. Zo staat uw caravan, camper, auto of boot optimaal veilig.

Lees meer Meer nieuws
VZ Stalling bijenvolk

VZ Stalling bijenvolk

Geplaatst op: 2024-06-08

VZ Stalling wil graag een bijdrage leveren aan de bijenstand in Friesland, daarom hebben sinds kort een bijenkorf op ons terrein. Meerdere bijenkorven staan op de planning te geplaatst worden.

Lees meer Meer nieuws