Algemene Voorwaarden VZ Stalling

Iedere relatie krijgt in ruil voor € 11,34 borg een eigen sleutel, welke toegang geeft tot de loodsen of het terrein. Na het opzeggen van de stalling door u, en inlevering van de sleutel, krijgt u de borg weer terug. De sleutel is en blijft eigendom van VZ Stalling.
- De caravans ed. moeten afgesloten zijn en W.A.verzekerd. Werkzaamheden aan de gestalde objecten zijn niet toegestaan.

- Bij verandering van caravan, kenteken of een verhuizing, dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

- Betaling: vooraf eenmaal per jaar. Betaling van de nota binnen twee weken. Er is geen restitutie van het stallingsgeld mogelijk. De stalling is niet overdraagbaar. Er is geen opzegtermijn. Na het verstrijken van de betalingstermijn wordt € 12,- administratiekosten in rekening gebracht. Daarna schakelen wij een incassobureau in. Deze kosten berekenen wij door. Tevens wordt u van de stalling verwijderd.

De stalling is en blijft te allen tijde voor eigen risico. VZ Stalling is nimmer aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook.
 

Extra voor buiten:

Het hek altijd afsluiten, ook wanneer er andere klanten op het terrein aanwezig zijn.

U krijgt een vaste plaats toegewezen. Uw klantnummer is uw plaats. De caravan schuin tussen de betonbielzen, op poten en betontegels zetten. De kentekenplaat moet erop blijven. Neuswiel omhoog draaien. Kunt u uw plaats niet meer vinden bel ons, maar zet hem nooit op een plaats met een nummer dat niet van u is.

 

Extra voor binnen:

Wintersluiting.

Voor de binnenstalling: Vanaf 1-10 t/ m 1-4, is de binnenstalling GESLOTEN. U kunt dan absoluut NIET bij uw caravan komen. Wilt u de caravan in deze winterperiode nog gebruiken, laat het ons weten, plak een papier met de ophaaldatum achter het voorraam, dan houden wij haar vooraan. Dit moeten wij weten voor 1 september anders kunnen wij hiermee geen rekening houden en kunt u de caravan niet ophalen! Er zijn geen uitzonderingen. Na 1 september zijn er beperkingen om bij uw caravan te komen.

Zoals altijd kunt u de rest van het jaar halen en brengen wanneer u maar wilt. Wees wel voorzichtig met andermans caravan. De caravans moet u met z'n tweeën verplaatsen (een voor en een achter). Vertrouwt u het niet om de caravans zelf te verslepen, bel ons twee dagen van tevoren en wij zorgen ervoor dat uw caravan (tegen een kleine vergoeding) vooraan staat, of bij weinig plaats, buiten voor de deur. Het is wel de bedoeling dat u uw zelf kunt redden!

Caravans hebben geen vaste plaats, campers wel, deze kunnen het gehele jaar in en uit rijden. Ook gedurende de winterperiode.

Er mogen nooit gasflessen in de caravans ed. achterblijven. Dit geldt voor het gehele jaar.
Van accu's moet altijd de minpool los gemaakt zijn.

De caravans graag weer netjes terug zetten langs de muren en op rij, zie de stippellijnen, dan blijft het goed overzichtelijk. Tevens maakt dit het halen en brengen een stuk eenvoudiger. Er zijn geen vaste plaatsen voor de caravans.

VOOR BINNEN GELDT EEN ROOK VERBOD

Wanneer de nota is betaald, dan bent u met deze algemene voorwaarden akkoord gegaan.

Versie 1-1-2018

 

Contact

VZ Stalling
Harnzertrekwei 8
9035 AV Dronrijp

0517 419275
06 515 656 69
Onderhoud  VZ Stalling

Onderhoud VZ Stalling

Geplaatst op: 2021-05-19

Wij onderhouden onder andere caravans, campers en trailers. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe garageboxen

Nieuwe garageboxen

Geplaatst op: 2021-05-14

In de toekomst worden er weer nieuwe moderne garageboxen bijgebouwd

Lees meer Meer nieuws